Meat & Charcuterie

(6)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Fetta reale di casa Norcia
    Fetta reale di casa Norcia
    A specialty of Perticoni family, obtained by the pig thigh fresh debon
  2. Prosciutto di Norcia IGP s/osso addobbo
    Prosciutto di Norcia IGP
    The typical Norcia ham, sweet, slightly sapid
  3. Prosciutto di Norcia IGP
    Prosciutto di Norcia IGP
    The typical Norcia ham, sweet, slightly sapid
  4. product 78371
    Ventricina del Vastese Long
    Typical charcuterie of Abruzzo, Slow Food Presidium
  5. product 78370
    Ventricina del Vastese Round
    Typical charcuterie of Abruzzo, Slow Food Presidium
  6. Ventricina di Enrico in vasetto
    Ventricina of Enrico
    Typical spreadable cured meat from the province of Teramo, in Abruzzo
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.