Pasta & Co

(3)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Riso di Grumolo delle Abbadesse - Vialone Nano
    Riso Grumolo delle Abbadesse - Vialone Nano
    A Slow Food Presidium, farmed in the area of Grumolo delle Abbadesse s...
  2. Farina di Mais Biancoperla - Tenuta Borgoluce
    Biancoperla Maize Flour - Tenuta Borgoluce
    White maize flour tipically used in Treviso area to cook a very creamy...
  3. Gallette di Mais Biancoperla Borgoluce
    Gallette di Mais Biancoperla Borgoluce
    Crackers made with Biancoperla corn, delicate in taste
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.