Dressing

(35)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Condimento alimentare all'Aceto Balsamico di Modena IGP Riserva Gourmet
    Condimento alimentare all'aceto balsamico di Modena IGP Riserva Gourmet
    Dressing aged like the Traditional Balsamic Vinegar of Modena
  2. Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP
    Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP
    Cream with Balsamic Vinegar of Modena PGI, ideal to decorate the plates
  3. Aceto Dogado di Venezia Vinagro Delicato
    Vinagro
    A Venetian red wine vinegar, produced following an ancient recipe
  4. product 93867
    Ragù d'oca
    Classic Ragù obtained from free-range geese
  5. Ragu d'Oca
    Ragu d'Oca
    Ready to use ragù produced with goose meat by Jolanda de Colò
  6. Ragu d'Anatra
    Ragu di Anatra
    A finest quality duck ragù sauce, genuine in taste
  7. Ragù di capriolo
    Ragù di capriolo
    Handmade ragu produced by Alessio Brusadin with roe deer meat
  8. Ragù di cervo
    Ragù di Cervo
    Handmade ragu produced by Alessio Brusadin with venison meat
  9. Ragù di cinghiale
    Ragù di Cinghiale
    Handmade ragu produced by Alessio Brusadin with wild boar meat
  10. Ragu di Lepre
    Ragu di Lepre - Hare Ragout
    Gourmet ragù, made from hare meat, lemon juice and red wine
  11. Ragù di manzo
    Ragù di Manzo
    Handmade ragu produced by Alessio Brusadin with Grigio Alpina beef
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.